IMAGE_BUTTON_SEE_MORE
Greek English Russian
DIMITRIOS KALAFATIS - BAGNO


ΣΥΝΔΕΣΗ
ΝΕΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ


+ .Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Ε Σ.ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
+ 1.ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΛΗΡΕΣ ΜΠΑΝΙΟ
+ CERAMICA FLAMINIA ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
+ DREAM BATH - ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
+ EIΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΛΕΚΑΝΕΣ & ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ
+ LUXUS-ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
+ MΠΑΝΙΕΡΕΣ ΛΟΥΤΗΡΕΣ MINI-POOL carron--acrylan-sanitec
+ RETRO By LIL old time classic
+ SAVE WATER ΠΟΔΟΒΑΛΒΙΔΕΣ ΒΡΥΣΕΣ ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ...
+ ΑΜΕΑ- ΑΤΟΜΑ 3η΅ΗΛΙΚΙΑΣ- ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
+ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΑΝΙΟΥ
+ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ-ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΒΡΥΣΕΣ...
+ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
+ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ - OIKONOMIKA ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ...
+ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ-ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
+ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
+ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
+ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΤΑΧΥΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
+ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ-ΦΛΟΥΣΣΟΜΕΤΡΑ-CLEAN SYSTEM= ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ...
+ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΕΡΜΑΡΙΑ - ΦΑΡΜΚΕΙΑ
+ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΠΑΝΙΟΥ
+ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΠΑΝΙΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
+ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΛΕΚΑΝΗΣ-ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ
+ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙOY-NTOYZΙΕΡΑΣ-ΚΑΜΠΙΝΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ...
+ ΚΑΝΟΥΛΕΣ KΗΠΟΥ ΒΕΡΑΝΤΑΣ
+ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΒΡΥΣΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΤΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ...
+ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ-ΑΠΟΡΟΦΗΤΗΡΕΣ-ΠΟΛΥΚΟΥΖΙΝΑΚΙΑ
+ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ
+ ΝΤΟΥΣ-ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΧΕΙΡΟΣ-ΣΤΑΘΕΡΑ (ΤΟΙΧΟΥ-ΟΡΟΦΗΣ)-ΒΕΡΓΕΣ- ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ...
+ ΠΙΣΙΝΕΣ-ΣΤΗΛΕΣ ΝΤΟΥΖ-ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
+ ΠΛΑΚΙΔΙΑ
+ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ...
+ ΣΑΟΥΝΑ - ΝΤΟΥΖ
+ ΣΚΑΡΕΣ ΣΙΦΩΝ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ...
+ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
+ ΦΙΛΤΡΑ - ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ ΝΕΡΟΥ

Όροι χρήσης
  Η εταιρεία "DIMITRIOS KALAFATIS - BAGNO" και με διακριτικό τίτλο "DIMITRIOS KALAFATIS - BAGNO", είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην πώληση προϊόντων μεταξύ άλλων και μέσω διαδικτύου.
  Κύριο και πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας μας είναι η γνωστοποίηση των όρων, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις αυτής προς όλους εσάς τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος της και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και αγορά των προϊόντων.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
  Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής, είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) κ.λπ. Όλα τα ανωτέρω καταχωρούνται σε βάση δεδομένων και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εύρυθμη προώθηση και εκτέλεση της παραγγελίας σας.
  Η εταιρεία μας, ακολουθώντας πιστά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οπιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται, πωλούνται ή ανταλλάσσονται τα προσωπικά στοιχεία και οι πληροφορίες, που μας εμπιστεύεστε.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1. Τραπεζική κατάθεση
  Με κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας. Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό, μας αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής μέσο e-mail αναγράφοντας την τράπεζα, ημερομηνία κατάθεσης τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας ή για μεγαλύτερη ευκολία σας απλά αναγράψατε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας σαν αιτιολογία στην απόδειξη κατάθεσης και εμείς θα ενημερωθούμε ότι έχετε βάλει τα χρήματα και θα στείλουμε το προϊόν.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 213/669383-02
IBAN: GR0301102130000021366938302
SWIFT-BIC: ETHNGRAA
Εμφανιζόμενο όνομα: ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
2. Αντικαταβολή
Πληρώστε το COURIER με την παράδοση της παραγγελίας σας. Το κόστος της Αντικαταβολής είναι €5.00.

3.Πληρωμή με VivaPayments με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας
Μπορείτε να πληρώσετε για κάθε προϊόν που βλέπετε στο eshop μέσο της Υπηρεσίας Πληρωμών Viva Payments.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται το αργότερο εντός 2-20 εργάσιμων ημερών (ή ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων) από την ημερομηνία υποβολής της φόρμας παραγγελίας σας. Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε την εταιρεία μας σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου τούτο χρειάζεται. Για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, μπορείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της ως άνω εταιρείας μεταφορών. Βεβαίως, μπορεί εκτός από εσάς να παραλαμβάνει και άλλο πρόσωπο της επιλογής σας τα προϊόντα μόνον κατόπιν έγγραφης εξουσιοδότησής σας με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σας από αρμόδια αστυνομική αρχή.
  Η Εταιρεία απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, εκτός των προϊόντων που είναι κατόπιν παραγγελίας και τα οποία δεν επιστρέφονται. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος παράδοσης & επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑΣ) Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο info@kalafatis-bagno.gr. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της 2-20 εργάσιμες ημέρες (ή ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων) από την ημερομηνία υποβολής της φόρμας παραγγελίας σας και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την ακύρωσης της παραγγελίας. (τηλ. επικοινωνίας: 2310/ 270.182, e-mail στο info@kalafatis-bagno.gr). Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν (βάση της πολιτικής επιστροφής προϊόντων της επιχείρησης).

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν ακύρωσης ή επιστροφή κάποιου προϊόντος.
ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
  Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσής μας, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
Για κάθε διαφορά αρμόδια είναι τα δικαστήρια θεσσαλονίκης

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
*Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

© 2018 DIMITRIOS KALAFATIS - BAGNO
web hosting and design DISNET.GR
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ